www.carnivalcruiseline.fi

Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm / +49 (0)89/51703-280

Alkoholia ja muita juomia koskevat määräykset

Matkustajat eivät saa tuoda laivalle alkoholijuomia lukuun ottamatta seuraavia poikkeuksia:

Risteilyn alussa laivaan nousupäivänä (vähintään 21 vuotta täyttäneet) matkustajat voivat tuoda käsimatkatavaroissaan viiniä tai samppanjaa yhden avaamattoman/sinetöidyn 750 ml pullon/henkilö. Jos matkustajat haluavat nauttia oman viininsä tai samppanjansa pääruokasalissa, Steakhouse-ravintolassa tai baarissa, sen tarjoilemisesta veloitetaan erikseen 15 USD/pullo (750 ml).

Matkustajat eivät saa tuoda laivalle vettä, virvoitusjuomia tai muita alkoholittomia juomia pulloihin pakattuna. Matkustajat voivat laivaan nousupäivänä tuoda mukanaan käsimatkatavaroissa pienen määrän alkoholittomia juomia metalli- tai kartonkitölkkiin pakattuna (esim. kivennäisvettä, virvoitusjuomaa, tuoremehua tai maitoa). Pienenä määränä pidetään enintään 12 avaamatonta tölkkiä (noin 350 ml/tölkki) henkilöä kohti.

Edellä esitettyjä poikkeuksia lukuun ottamatta kaikkien väkevien juomien, oluiden ja muiden alkoholijuomien sekä alkoholittomien juomien tuominen laivalle käsimatkatavaroissa tai muissa matkatavaroissa on ankarasti kielletty. Mikäli matkustajalta löydetään tällaisia juomia, ne takavarikoidaan ja hävitetään eikä niistä makseta mitään korvausta.

Tislattu vesi
Matkustajat saavat käsimatkatavarana tuoda laivalle tislattua vettä CPAP-laitteen käyttöä tai vauvojen hoitoa varten. Tislattua vettä voi laivalla ostaa hyttipalvelun kautta hintaan 3 USD/gallona.  CPAP-laitteen pitää olla pakattuna käsimatkatavaroihin.

Pullovesi:
Matkustajat voivat ostaa laivalla pullovettä hyttiin toimitettuna. Hinnat:

 • 4,99 USD (+ palveluraha) / 12 pulloa (500 ml/plo), kun tilaus tehdään laivalla

Alkoholijuomien ostaminen risteilyn aikana

 • Satamavierailut
  Kaikki satamissa ostetut alkoholijuomat pitää laivassa jättää säilytykseen loppuristeilyn ajaksi. Risteilyn päättyessä juomat saa noutaa tarkoitukseen varatusta salongista.
 • Fun Shops (ostokset risteilyn aikana)
  Kaikki laivan Fun Shops -myymälöistä ostetut alkoholijuomat pitää jättää säilytykseen loppuristeilyn ajaksi. Risteilyn päättyessä juomat saa noutaa tarkoitukseen varatusta salongista.
 • Fun Shops (etukäteen tehdyt tilaukset)
  Laivan Fun Shops -myymälöistä voi etukäteen puhelin- tai verkkotilauksena hankkia alkoholijuomia risteilyn aikana nautittavaksi. Näitä juomia saa juoda vain omassa hytissä. Matkustajat eivät saa viedä alkoholipulloja laivan yleisiin tiloihin. Fun Shops -myymälöiden kautta tilattu viini tai samppanja voidaan kuitenkin tarjoilla pääruokasalissa tai Steakhouse-ravintolassa.
Etsi risteilyt
 • Tee haku