Ruoat ja juomat

Laivan ravintolamaailma tarjoaa monipuolisen läpileikkauksen eri ruokakulttuureista.

Kun tekee mieli ruokailla rennommin, kannattaa suunnata Lido-kannelle, missä on buffetravintolan lisäksi erilaisia pikaruokapaikkoja, kahviloita ja erikoisravintoloita, kuten Deli ja Mongolian Wok.

Laivan pääruokasaleissa voit nauttia tyylikkään päivällisen à la carte. Voit valita haluamasi päivälliskattauksen jo risteilyä varatessasi (valitse Your choice dining). Päivälliskattaukset ovat kello 18.00 ja 20.15. Vaihtoehtoisesti voit nauttia päivällisen haluamaasi aikaan kello 17.45–21.30 (valitse Your time dining). 

Pääruokasalit ovat avoinna myös aamupäivällä. Valitse listalta haluamasi aamiaiskokonaisuus ja saat aamiaisen pöytään tarjoiltuna. Aamiaiselle ei tarvita pöytävarausta. Voit itse valita, nautitko aamiaisen à la carte- vai buffetravintolassa.

Lisäksi laivalla on 24 h pizzeria, jossa voit nauttia vastapaistetusta pizzaasta mihin tahansa aikaan vuorokaudesta. Jos suolaisen nälkä yllättää puolenyön jälkeen, voit tilata pikkupurtavaa hyttipalvelun kautta (erillinen maksu).                                                                                                                                                                                                           

Carnival-laivoilla otetaan huomioon myös matkustajien erikoisruokavaliot. Kaikissa ravintoloissa on tarjolla gluteenittomia ja/tai laktoosittomia aterioita. Vähäkolesteroliset ja -kaloriset ateriat ja muut terveysruuat on merkitty ruokalistaan sydänmerkillä (♥).

Tiedämme, ettei ole helppoa valita monista eri vaihtoehdoista, mutta voithan kokeilla vaikka kaikkia!

Etsi risteilyt
  • Tee haku